Flow Productions (FI) & Rialto Fabrik Nomade (FR): Streams

Streams on kahden tanssijan, muusikon ja valosuunnittelijan välinen vuoropuhelu, jossa kaikkien impulssit vievät improvisaatiolle perustuvaa teosta eteenpäin. Streams tavoittelee demokratiaa paitsi esiintyjien, myös esiintyjien ja yleisön välillä. Teos  pyrkii hylkäämään hierarkiat ja ennalta määritetyt roolit. Yleisö ja esiintyjät muodostavat seurueen, joka jakaa kokonaisen yön. Kaikkea on paljon: tanssia on paljon, musiikkia on paljon, ruokapöytä notkuu herkuista eikä punaviini lopu juomalla.

Flow Productions (FI) & Rialto Fabrik Nomade (FR)

”Tapasimme ensimmäisen kerran Prahassa vuonna 2004  ja olemme siitä lähtien tehneet yhteistyötä. Vähitellen työtoveruus on muuttunut ystävyydeksi ja ystävyys sielunkumppanuudeksi. Elämä, ystävyys ja työprosessit ovat kietoutuneet erottamattomasti toisiinsa. Meitä yhdistää halu työskennellä monitaiteellisissa produktioissa, vuorovaikutuksessa toisten taiteilijoiden kanssa, ilman hierarkioita. Haluamme esiintyjinä tuoda kokonaisen ihmisen näyttämölle, niin että kaikki ihmisen kerrokset ovat läsnä: älyllinen, tunteellinen, seksuaalinenkin, rationaalinen ja irrationaalinen. Työprosessimme, johon kutsuimme mukaan muusikon ja valosuunnittelijan, on sisältänyt pohdintaa taiteemme arvomaailmasta, päämääristä, ilmaisukeinoista ja poliittisuudesta.”

Esitys alkaa klo 21 ja kestää noin kuusi tuntia. Klo 21 yleisölle jaetaan rannekkeet, joilla pääsee liikkumaan tilasta vapaasti sisään ja ulos. Tämän jälkeen sisälle pääsee vain rannekeella.

HUOMIO! Tällä teoksella on rajallinen yleisömäärä. Ennakkovaraukset:info(at)antifestival.com, tai soita  050 305 2005.

www.flowprod.fi

http://rialtofabriknomade.free.fr/