deufert&plischke (DE): A Worn World – Työpajat

Maanantai 19.10.    11.000 – 12.30
Tiistai 20.10.     11.000 – 12.30
Keskiviikko 21.10.     11.000 – 12.30
Torstai 22.10.    11.000 – 12.30
Perjantai 23.10.     11.000 – 12.30

Kauppakeskus Minna, 2. kerros | Haapaniemenkatu 18
Esteetön pääsy

 

A Worn World kutsuu ihmiset kaikista eri ikäluokista, sukupuolista ja lähtökohdista ottamaan osaa avoimiin työpajoihin ja ateljeehen – jakamaan tarinoitaan vaatteista, häpeästä, muistoista ja peloista sekä tekemään käsitöitä!

Vaatteet voivat tuottaa muistoja ja tunteita, kuten pelkoa, häpeää – ja joskus yksinkertaisesti nautintoa. Vaatteilla on erityinen suhde itsen kanssa, ne kantavat mukanaan intohimon itiöitä, esiintyvät fantasioissa, muistuttavat entisistä kantajistaan ja rakentavat sosiaalisia suhteita. Vaatteisiin verhouduttaessa henkilökohtainen ja kuvitteellinen kohtaavat symbolisen ja sosiaalisen.

Tämän vuoden ANTI-festivaalilla taiteilijaduo deufert&plischke käynnistää uuden osallistavan taiteen projektin Kuopiossa. Taiteilijat aloittavat projektin paikallisen Savonia-ammattikorkeakoulun opiskelijoiden kanssa ja avaavat festivaalin alla ja sen aikana prosessin yleisöille Kuopiossa.

Olet lämpimästi tervetullut neulomaan, ompelemaan, kokeilemaan erilaisia vaatteita ja materiaaleja, keskustelemaan somaattisista kokemuksista, tanssimaan, liikkumaan – muuttumaan. Työskentely tapahtuu ryhmissä, mutta aina löytyy tilaa uppoutua omiin maailmoihin. Jokaiselle on paikkansa teoksessa. Jokainen prosessi dokumentoidaan ja jaetaan yhteisesti sovitulla tavalla.

Lisätietoja & Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu mukaan prosessiin ja työpajoihin lähettämällä sähköpostia
petra.lesonen@edu.savonia.fi ! Kerro viestissä hieman itsestäsi (Kuka olet, mikä sai innostumaan mukaa, minä päivinä voisit osallistua?)

Työpajoihin paikkoja yhteensä 16 ja täytämme paikat ilmoittautumisjärjestyksessä.

Turvallinen festivaalikokemus

Seuraa festivaalin yleisiä koronaturvallisuuteen liittyviä ohjeita. Kiitos!

Projekti järjestetään osana Future DiverCities -projektia, jota osarahoittaa Euroopan Unionin Luova Eurooppa -ohjelma. Projektia tukevat myös Goethe-Institut Finland ja Saksan ulkoministeriö.