Bryony Kimmings (UK): 7 day drunk

”Ja kaikillehan meille viina maistuu, vai mitä?”

Tässäpä esitys niille meistä, joille maistuu – ja kaikillehan meille viina maistuu, vai mitä? Bryony Kimmings pitää juomisesta ja haluaa kipata nopean kanssasi. Kimmings odottaa sinua piipahtamaan ANTIn syntymäpäivähiluissa, ihan yksin, nauttimaan nopean puolikkaan, yhden terävän ja juovuttavan yhteisen hetken teoksen 7 Day Drunk parissa. Illan myöhäisemmässä vaiheessa voit ihastella Miss Kimmingsiä, kun hän astuu lavalle muistuttamaan meitä siitä, kuinka hauskaa pidetään.7 Day Drunk syntyi Kimmingsin suorittaman viikon kestäneen tieteellisen kokeen aikana. Taitelija työskenteli farmakologin, aivotutkijan ja psykologin kanssa seitsemän päivän ajan tutkien taiteilijoiden ja alkoholin suhdetta olemalla näiden päivien ajan juovuksissa.

Bryony Kimmings (UK)

Bryony Kimmings tuottaa kokoillan esityksiä, kabaree-esityksiä, äänitaidetta ja puhetta. Häntä inspiroivat brittikulttuurissa esiintyvät tabut ja poikkeavuudet, ja hän mielellään pesee likapyykkejään julkisesti, jotta saa puheen kääntymään vaikeisiin aiheisiin.

Varaa intiimi hetki festivaalikeskuksessa lauantai-illaksi! Pidä hauskaa ja nauti Miss Kimmingsin esityksestä! Kohottakaamme malja 10-vuotiaan ANTIn kunniaksi!

www.bryonykimmings.com