All The Queens Men (AU)

All The Queens Men on australialaistaiteilijoiden, Tristan Meechamin ja Bec Reidin perustama ryhmä, joka puolustaa sosiaalista tasa-arvoa ja juhlii monimuotoisia yhteisöjä luovan toiminnan ja nykytaiteen kautta. Heidän työtään on esitetty kansainvälisesti taidefestivaaleilla ja erilaisissa kulttuuritiloissa.Yhdistämällä nykytaiteen eri muotoja, All The Queens Men osallistaa erilaisista taustoista tulevia ihmisiä teostensa tekemiseen ja esittämiseen. Innostavat jai taitavasti toteutetut teokset juhlivatkin näitä ”arjen asiantuntijoita”.

Yhteensä Meechamilla ja Reidillä on 30 vuoden kokemus yhteisöjen osallistamisesta taiteessa. Heidän viimeaikaisiin teoksiinsa kuuluvat: The Coming Back Out Ball, spektaakkelimainen sosiaalinen tapahtuma, jossa juhlitaan lesbo-, homo-, biseksuaaleja, trans- ja intersukupuolisia vanhuksia; Congress, kansalaisten kokontuminen, jossa moninaiset ihmiset työskentelevät yhteistyössä ammattilaiskirjoittajien kanssa luodakseen poliittisia puheita yhteisöllisemmän tulevaisuutemme puolesta; Fun Run, karnevalistinen esitysspektaakkeli, jossa Tristan juoksee maratonin mittaisen suorituksen juoksumatolla esiintymislavalla – häntä tukevat sadat kunkin esityspaikan paikalliset esiintyjät; LGBTI Elders Dance Club, ilmainen, kuukausittainen tapahtuma sateenkaarisenioreille.

All The Queens Menille myönnettiin Victorian Green Room Award heidän vuoden 2017 työstään.

Tristan Meecham on taiteilija, jonka intohimona on tuoda yhteen erilaisia yhteisöjä, yleisöjä ja taiteilijoita tapahtumien ja arkipäivän ylitysten kautta. Bec Reid on esiintyjä, tuottaja, ohjaaja ja koreografi ja osallistavan taiteen asiantuntija, joka kannustaa ihmisiä näkemään maailmansa uudella tavalla fyysisten, osallistavien, käytännöllisten, yhteisöllisten ja juhlivien tekojen kautta.

www.allthequeensmen.net

1. All The Queens Men (2017)