Alexis O’Hara (CA): Traipsing(ing)

Monet meistä laulavat, hyräilevät tai viheltävät kävellessään. Olipa kyseessä kaikkialla soiva pophitti tai aivan oma aaria, sisäiset melodiat ohjaavat askeliamme.  Traipsing(ing) luo kuorolaulun äänitteistä, jotka osanottajat luovat spontaanisti kävellessään sovittua reittiä. Osanottajille annetaan kartta ja äänityslaite. Kuunnellessaan matkan varrella taustanauhaa, osanottajat painavat äänitysnappia ja liittyvät halutessaan mukaan. O’Hara lupaa, että editoinnista syntyy sävellys, joka on “yhteistyönä luotu mestariteos”!

Kun olet tehnyt oman äänityksesi, palaa sunnuntaina Festivaalikeskus Introon kello 18 kuulemaan Traipsing(ing) yhteisteoksen kantaesitys!

Alexis O’Hara (CA)

“Luon tapahtumia, jotka tutkiskelevat spektaakkelin asiayhteyksiä. Improvisaatio on mieluinen työväline, koska siinä on aina läsnä virheen ja epäonnistumisen mahdollisuus. Improvisaatiossa katsojan tietoisuus keskittyy tähän hetkeen. Itseoppineena olen kiinnostunut omatoimisuudesta ja läsnäolemisesta. Työskentelen äänen parissa, joka on ei-visuaalinen media, se antaa katsojan mielikuvituksen laukata vapaana. Uusin pakkomielteeni on ollut kehittää tapoja, joilla esiintyjä voitaisiin kokonaan erottaa esityksestä.”

Alexis esiintyy myös lauantaina 26.9. klo 23 festivaali Clubilla

www.myspace.com/alexisohara