ANTI rekrytoi – projektituottajaksi ANTI-tiimiin?

Etualalla kolme ihmistä katsovat tietokoneen näyttöä, kaksi heistä hymyilee ja yksi osoittaa tietokonetta sormellaan. Taustalla ihmisiä ja pöydällä internet-modeemi.
Tuottaja työskentelee tiiviissä yhteistyössä festivaalin taiteellisen johtajan ja tuotantopäällikön kanssa. Kuva tapahtumasta FutureDiverCities Lab #2. Kuvaaja: Pekka Mäkinen.

 

ANTI – Contemporary Art Festival on Kuopiossa vuosittain järjestettävä kansainvälinen nykytaiteen festivaali, joka keskittyy paikka- ja aikasidonnaiseen taiteeseen. ANTI-festivaali järjestetään seuraavan kerran 13.–18.9.2022.

Etsimme ANTI-tiimiin määräaikaiseen työsuhteeseen projektituottajaa, joka ymmärtää tapahtumatuotannon käytäntöjä eikä epäröi tarttua toimeen. Projektituottaja työskentelee tiiviissä yhteistyössä koko ANTI-festivaalin henkilöstön kanssa. Erinomaiset vuorovaikutustaidot, hyvä englannin ja suomen kielen osaaminen sekä organisointikyky ovat edellytyksenä tehtävässä suoriutumiseen.

Hyvällä projektituottajalla on jo jonkin verran kokemusta tapahtumien ammattimaisesta tuottamisesta, ja oman työn suunnittelu sujuu myös itsenäisesti.

Työtehtävät
– tuotantojen koordinointi
– sidosryhmätyöskentely
– tuotantokulujen budjettiseuranta
– kiertue- ja vierailujärjestelyt
– yhteyshenkilönä toimiminen (verkostot, ryhmät, vierailevat taiteilijat)

Eduksi katsomme kiinnostuksen esittäviä taiteita ja yleisötyötä kohtaan. Arvostamme intoa oppia uutta sekä ennakkoluulotonta asennetta.

Työsuhteen kesto ja palkkaus
Työsuhde on määräaikainen. Valitun tuottajan toiveista riippuen työtä voi tehdä joko kokopäiväisesti tai osin puolipäiväisesti alla olevien vaihtoehtojen mukaan.

1) 1.6.–1.7. puolipäiväisesti ja 1.8.–30.9. kokopäiväisesti
tai
2) 27.7.–27.9. kokopäiväisesti

Palkkaus kokopäiväsestä työstä 2197–2300 €/kk aiempaan työkokemukseen pohjaten.

Muuta
Projektituottajan työpaikka sijaitsee Kuopiossa ANTI-festivaalin toimistolla ja esityslokaatioissa Kuopion alueella. Työkielet ovat suomi ja englanti.

ANTI-festivaali on syrjintävapaa organisaatio ja tapahtuma, ja kaikkien festivaalin työntekijöiden on sitouduttava turvallisemman tilan ohjeisiin.

Hakuohjeet ja aikataulu
Hae työpaikkaa alla olevalla lomakkeella ja liitä mukaan CV.
Hakulomakkeeseen pääset tästä (linkki).

Hakemusten tulee olla perillä 8.5.2022 klo 23.59 mennessä.

Haastattelut järjestetään 13.5. ja 16.5. etänä tai ANTI-festivaalin toimistolla (Nahkurinkatu 1, Kuopio).

Tiedustelut
Suvi Koivisto
suvi@antifestival.com
050 303 7565