Maailmaa kiertänyt A Thousand Ways ANTI-festivaalille

Tiedote 11.6.2021

ANTI – Contemporary Art Festival järjestetään 14.-19.9.2021 Kuopiossa. Esittelemme nyt innoissamme uuden kansainvälisen lisäyksen festivaaliohjelmistossamme: yksi maailman ylistetyimmistä teatteriryhmistä, newyorkilainen 600 HIGHWAYMEN esittää teoksensa
A Thousand Ways ANTI-festivaalilla.

A Thousand Ways on esitys vuorovaikutuksesta, etäisyydestä ja yhteyden löytämisestä. Konsepti on kiertänyt vuoden aikana useilla live art -taiteen festivaaleilla Yhdysvalloissa ja Euroopassa, ja ANTI tuo sen nyt ylpeänä
myös Suomeen!

Esitämme kolmiosaisesta teossarjasta kaksi osaa: Part One: A Phone Call ja Part Two: An Encounter. Molemmissa osissa sinä olet esiintyjä ja yleisö. Sinun sanasi, tekosi, eleesi, hiljentymisesi, ajatuksesi ja suostumuksesi ovat teoksen työkaluja. Et tarvitse koulutusta. Sinä olet jo asiantuntija.

Lue lisää alla. Julkaisemme tarkemmat esitysajat ja paikkavarausjärjestelmän elokuussa
osoitteessa antifestival.com!

A THOUSAND WAYS (Part One): A Phone Call

8.-18.9.2021
@ OMA SIJAINTISI / ETÄNÄ
100%:n COVID-turvallinen / Esteetön pääsy

Tartu puhelimeesi. Joku on linjan toisessa päässä. Et tiedä hänen nimeään etkä tule saamaan sitä selville, mutta yhteisen jakamisen kautta – kun seuraat tehtävänantoja – keskustelukumppanisi muotokuva alkaa paljastua ohikiitävissä hetkissä.

LUE LISÄÄ

A THOUSAND WAYS (Part Two): An Encounter

14.-19.9.2021
@ KUOPION TAIDEMUSEO, TYÖPAJATILA
Esteetön pääsy

Sinä ja tuntematon tapaatte pöydän ääressä, välissänne on ikkunalasi. Käsikirjoitus ja muutama esine ohjaavat teitä läpi yksinkertaisen ryhmätyöskentelyn, josta syntyy unohtumaton kokemus ja kohtaaminen toisen ihmisen kanssa.

LUE LISÄÄ

Työryhmä & tuotanto

Käsikirjoitus & konsepti: Abigail Browde & Michael Silverstone
Vastaava tuottaja: Thomas O. Kriegsmann / ArKtype
Tuottaja: Cynthia J. Tong
Dramaturgia & projektisuunnittelu: Andrew Kircher
Part One: A Phone Call -äänisuunnittelu: Stanley Mathabane

600highwaymen.org