After 8 with @antifestival: Timo Kokko & Kirsi Miettinen

Keskiviikko 26.8. klo 20.00 | Instagram Live

ANTI-festivaali ottaa osaa maailmanlaajuiseen virtuaaliseen yhteisöön, joka on saanut uudenlaista kipinää sosiaalisessa mediassa tänä vuonna. Koska kokoontuminen kasvotusten on rajoitetumpaa kuin ennen, olemme kutsuneet kiinnostavia ja inspiroivia ystäviämme ja kollegoitamme keskustelemaan kanssamme virtuaalisesti. Nämä epämuodolliset kohtaamiset ja keskustelut jaetaan teille somessa, hyvät ystävämme, kollegamme ja yleisömme.

After 8 with @antifestival on keskusteluohjelmien sarja Instagram Livessä!

Vieraamme tulevat keskustelemaan heille ajankohtaisista aiheista. Tapahtumat virittävät meitä myös syksyn ruokateemaiseen ANTI-festivaaliin.


After 8 with @antifestival järjestetään kolmannen kerran keskiviikkona 26.8. klo 20.00 ja keskustelijoina ovat taiteilija Timo Kokko ja muotoilija Kirsi Miettinen. Tunnin aikana keskustellaan muun muassa taiteesta ja muotoilusta ja taide- ja muotoilukasvatuksesta.

Keskustelu on suomenkielinen.

Tapahtuma järjestetään osana Design Week Kuopio -tapahtumaa!

Timo Kokko on kuopiolainen kuvataiteilija. Hän tutkii taiteessaan installaation ja veistoksen olemusta materiaalien, materiaalittomuuden, tilan, valon ja havainnoinnin kautta. Hänen teoksensa tarjoavat moniaistillisia kokemuksia ja käsittelevät ekologisia arvoja ja ihmisyyteen liittyviä kysymyksiä.

Vuonna 2020 Timo työskentelee ANTI-festivaalin ja helsinkiläisen Annantalon yhteisessä kahden kaupungin nuoria yhdistävässä mediataiteen projektissa. KELP!-projekti tutkii vuoden 2020 ANTI-festivaalin innoittamana ruoka-teemaa, ja nuorten kanssa pohditaan, minkälaista ruokaa syömme tulevaisuudessa. Kuopiosta KELP!-projektiin osallistuvat ANTI-festivaalin kummiluokan, Hatsalan klassillisen koulun 8E-luokan oppilaat.

Kirsi Miettinen on Kuopiossa asuva muotoilija, muotoilukasvattaja ja palvelumuotoilun lehtori. Ikuisesti leikki-ikäinen! Kirsi on muotoillut ruokaelämyksiä yhteistyössä virolaisten fine dining -keittiömestareiden kanssa ja edistänyt lasten muotoilukasvatusta Kuopion peruskouluissa. Hänelle muotoiluajattelu on tapa nähdä ja tarkastella ympäristöään ratkaisukeskeisesti ja kykyä hahmottaa kokonaisuuksia.