Etsimme viestintäkoordinaattoria

ANTI-festivaali etsii puolipäiväistä viestintäkoordinaattoria vastaamaan kansainvälisen tapahtuman viestinnästä ja markkinoinnista sekä yleisötyön koordinoinnista.

Viestinäkoordinaattorina ANTI-festivaalilla
– suunnittelet ja toteutat kansainvälisen ANTI-festivaalin viestintää ja markkinointia
– suunnittelet ja toteutat festivaalia hallinnoivan yhdistyksen ympärivuotisen toiminnan viestintää (esim. hankkeet, työpajat, yleisötyö)
– koordinoit kansainvälisen Future DiverCities -hankkeen Kuopion hankepilotin yleisötyötä, joka tapahtuu Kuopion kulttuurikonepajan ympärillä

Hyvä viestintäkoordinaattori tuottaa sujuvaa tekstiä someen ja verkkosivuille sekä suomeksi että englanniksi. Tiedotteiden, teoskuvausten ja muiden vaativampien viestintätekstien kääntämisessä hyödynnämme ammattikääntäjiä. ANTI-festivaalin viestintäkoordinaattorin tulee olla aidosti kiinnostunut yleisöistämme ja tapahtumiemme saavutettavuuden kehittämisestä.

Tehtävässä vaaditaan hyvät vuorovaikutustaidot ja taito aikatauluttaa ja koordinoida sekä omaa että viestinnän yhteistyökumppaneiden (esim. graafikko, valokuvaaja, videokuvaaja, painotalot) työtä. Työkokemus taiteen tai tapahtumien parissa on eduksi haussa.

Työsuhteen kesto ja palkkaus

Työsuhde on puolipäiväinen (50 %) ja määräaikainen ajalla 8.8.2024–31.12.2025, ja se täytetään heti oikean tekijän löydyttyä. Määräaikaisuuden perusteena on projektirahoitus. Tehtävässä on 4 kk:n koeaika. Työ on pääsääntöisesti päivätyötä arkisin, mutta tarvittaessa (esim. festivaalin aikana) sisältää myös ilta- ja viikonlopputyötä. Puolipäiväinen työaika on 19 tuntia viikossa.

Osittaisesta etätyöstä voidaan sopia, mutta läsnäoloa Kuopiossa vaaditaan vähintään yhtenä päivänä viikossa. Festivaalin lähestyessä täysipäiväinen työskentely Kuopiossa on tehtävässä onnistumisen edellytys. Seuraava ANTI-festivaali järjestetään Kuopiossa 10.–15.9.2024.

Palkka: 1400–1500 €/kk puolipäiväisestä (50 %) työstä, kokemuksen mukaan

Tiedustelut

Kysymykset ja lisätiedot ainoastaan puhelimitse:

Toiminnanjohtaja – johtava kuraattori
Elisa Itkonen
puh. +358 50 305 2005

Huom! Elisa on kesälomalla 21.6.–28.7, mutta vastaa puhelimitse tiedusteluihin 
to 20.6. klo 9-11, ti 25.6. klo 10-12 ja ke 24.7. klo 10-12.

Hakuohjeet ja aikataulu

Hae työpaikkaa täyttämällä oheinen lomake suomeksi ja liitä mukaan CV: 

https://forms.gle/6mNdpL9pt5pZ7WAs5

Hakemusten tulee olla perillä 24.7.2024 klo 23.59 mennessä. Tehtävä täytetään heti sopivan tekijän löydyttyä.

Haastatteluja järjestetään etänä tai ANTI-festivaalin toimistolla (Nahkurinkatu 1, Kuopio) läpi hakuajan sekä hakuajan päätyttyä 29.-30.7.

Artikkelikuva:
Kuva ANTI-festivaalilta teoksesta Shared Futures: Imagining Future Bodies. Kuva: Akseli Muraja.