COVID-19

Haluamme tehdä festivaalikäynnistäsi mahdollisimman turvallisen. Noudatamme viranomaisten ohjeistuksia turvataksemme sekä yleisöjen että festivaalin esiintyjien ja työntekijöiden terveyden.

Tehdään yhdessä ANTI-festivaalista turvallinen kokemus kaikille.

Näitä odotamme yleisöiltämme

Varaa paikkasi (0€) esityksiin ennakkoon: antifestival.com/ohjelmisto
tai ilmoittaudu tapahtumapaikoilla. Kiitos, että jätät meille yhteystietosi. Käsittelemme yhteistietojasi EU:n tietosuojalain mukaisesti emmekä ole sinuun yhteydessä ellei meillä ole turvallisuuteen liittyvää tiedotettavaa.

Osallistu festivaalille vain terveenä. Mikäli sairastut, jää kotiin lepäämään ja seuraa festivaalitunnelmia sosiaalisen median kautta.

Pidä turvaväli (1-2 m) muihin osallistujiin. Muistutamme tästä myös käyntisi aikana.

Pese kädet tai käytä käsidesiä useamman kerran päivässä. Festivaalin kaikilla tapahtumapaikoilla on käsienpesumahdollisuus ja/tai käsidesiä.

Suosittelemme myös käyttämään kasvomaskia tilanteissa, joissa ei ole mahdollista pitää turvavälejä. Festivaali-infosta Kuopion torilta sekä Kantista voi ostaa ANTI-kasvomaskeja, ja tapahtumapaikoilla on saatavilla kertakäyttöisiä maskeja.

Älä kättele äläkä halaa muita. Lähetämme lämpimiä etähalauksia!

Kiitos ymmärryksestä ja yhteistyöstä!

ANTI-festivaali on tehnyt nämä toimenpiteet

Vaadimme kaikilta ulkomailta tulevilta vierailtamme negatiivisen koronatestituloksen sekä noudatamme vierailuissa Suomen aluehallintoviraston (AVI:n) säädöksiä.

Katsojamäärissä noudatetaan voimassa olevia AVI:n ohjeistuksia ja useita teoksia voi kokea yksin tai pienryhmissä.

Esitysten osallistujilta vaaditaan ennakkoilmoittautumiset.

Osallistujien yhteystiedot pyritään keräämään joko ennakkoilmoittautumisen kautta tai rekisteröitymällä vapaaehtoisesti paikan päällä.

Järjestämme käsienpesumahdollisuuden ja/tai käsidesiä kaikille tapahtumapaikoille.

Suurempien tapahtumien (max. 200 hlöä) kohdalla jonotustilanteet järjestetään ulkotiloissa ja pyrimme järjestämään kaksi sisäänkäyntiä aina, kun se on kiinteistön puolesta mahdollista.

Katsomopaikat pyritään järjestämään niin, että turvavälit (min. 1 m) on mahdollista pitää. Suosittelemme käyttämään kasvomaskeja tiloissa, joissa turvavälien pitäminen ei ole mahdollista.

Muistutamme yleisöä näkyvästi turvallisuusohjeista.

Tervehdimme festivaalivieraitamme turvavälin etäisyydeltä.

Seuraamme viranomaisten ohjeita, päivitykset ohjeistuksiin ovat mahdollisia.

 

Käsidesit tarjoaa: