ANTI ottaa varaslähdön festivaaliin – elämyksiä tarjolla jo 6.9. alkaen

Tiedote 1.9.2021

ANTI – Contemporary Art Festival järjestetään 20. kerran Kuopiossa 14.-19.9.2021, mutta avaamme kaksi teosta jo ensi viikolla!

Maanantaina 6.9. aloitamme Veera Launosen ja Ilkka Kivelän Keräilijät-videoteosten sarjalla, joka levittäytyy ympäri Kuopiota medianäytöille.

Keskiviikosta 8.9. alkaen pääsee kokemaan 600 HIGHWAYMEN-teatteriryhmän A THOUSAND WAYS (Part One): A Phone Call -esityksiä omasta sijainnistaan käsin, puhelimen välityksellä.

A Phone Call -teoksessa on useita esitysaikoja, ja vain yksi osallistujapaikka per esitys. Paikka (0€) on varattava ennakkoon, toimi heti tässä osoitteessa: antifestival.com/tapahtuma/600-highwaymen-us-a-thousand-ways-part-one-a-phone-call

Lue teoksista lisää alla!

600 HIGHWAYMEN (US): A THOUSAND WAYS (Part One): A Phone Call

8.-18.9.2021 (useita esitysaikoja)
@ OMA SIJAINTISI / ETÄNÄ (Puhelin)

Maailmalla ylistetyn teatteriryhmän esitys vuorovaikutuksesta, etäisyydestä ja yhteyden löytämisestä. Osallistu siellä, missä ikinä oletkin!

A Thousand Ways on lumoava, mielikuvituksellinen ja syvällinen sosiaalinen kokemus, joka johdattaa meidät eristyksistä takaisin ihmisten keskuuteen. Aarrejahti. Pysähtyminen perusasioiden äärelle.

Tartu puhelimeesi. Joku on linjan toisessa päässä. Et tiedä hänen nimeään etkä tule saamaan sitä selville, mutta yhteisen jakamisen kautta – kun seuraat tehtävänantoja – keskustelukumppanisi muotokuva alkaa paljastua ohikiitävissä hetkissä.

Osallistuminen vaatii englanninkielen ymmärtämistä.

Kesto: 45-60 min.

Varaa paikkasi ke 8.9. alkaviin esityksiin tässä osoitteessa: antifestival.com/tapahtuma/600-highwaymen-us-a-thousand-ways-part-one-a-phone-call

Veera Launonen & Ilkka Kivelä: Keräilijät

Veera Launonen & Ilkka Kivelä (FI): Keräilijät

6.-19.9.2021

Keräilijät – The Collectors on eri puolille Kuopion kaupunkitilaa levittyvä videoteosten sarja, joka käsittelee kaupungin tiloihin ja ulkoalueisiin liittyviä muistoja, tunteita ja tulevaisuuden haaveita.

Teokseen voi törmätä julkisten tilojen mainosnäytöillä; kauppatorin alueella, ostoskeskuksissa ja oppilaitoksissa:

@ SOKOS KUOPIO NÄYTEIKKUNA
osoite: Haapaniemenkatu 24-26

@ KUOPION KAUPPATORIN NÄYTTÖ
osoite: Kauppakatu 45

@ KAUPPAKESKUS APAJA
osoite: Kauppakatu 45 (torin alla)

@ ITÄ-SUOMEN YLIOPISTO SNELLMANIA
osoite: Yliopistonranta 1

@ SAVONIA-AMMATTIKORKEAKOULU
osoite: Microkatu 1

@ KAUPPAKESKUS MATKUS
osoite: Matkuksentie 60

Katso keskusta-alueen Keräilijät-kohteet ANTI-festivaalin aikataulu-kartalta, joka löytyy sekä verkosta että printtinä festivaali-infosta 14.-19.9.2021!