ANTI-festivaali siirtyy loppusyksyyn

Tiedote 29.4.2020

Kuten kaikki organisaatiot seuraamme koronavirustilanteen maailmanlaajuista kehitystä tarkasti. Kansainvälisenä festivaalina meidän on huomioitava maailmanlaajuinen tilanne ja Suomen lisäksi myös muiden maiden viranomaisten määräämät rajoitukset. Jo tällä hetkellä on selvää, että tavallisesti syyskuussa järjestettävä ANTI-festivaali täytyy siirtää loppusyksyyn. Seuraamme huolellisesti tätä koko ajan muuttuvaa tilannetta ja julkaisemme festivaalin uudet päivämäärät sekä ohjelmiston vasta kesän jälkeen.

”Kansainvälisen taidefestivaalin järjestäminen vaatii pitkän aikavälin suunnittelua ja tiettyä varmuutta, jota meillä ei tällä hetkellä ole. Toimimme julkisten ja yksityisten avustusten varassa, ja haluamme käyttää rahoituksemme vastuullisesti ja kestävästi ottamatta taloudellisia ja sosiaalisia riskejä. Mikään ei ole tällä hetkellä varmaa, mutta toivottavasti olemme kaikki hieman viisaampia kesän jälkeen,” sanoo ANTI-päällikkö Elisa Itkonen.

Haasteellisesta tilanteesta huolimatta ANTI-festivaalin tiimi jatkaa työtään kohti loppusyksyn festivaalia yhdessä useiden taiteilijoiden ja muiden yhteistyökumppaneiden kanssa. Kiitämme tukijoitamme ja kumppaneitamme kärsivällisyydestä tässä monimutkaisessa ja arvaamattomassa tilanteessa ja olemme yhteydessä, mikäli yhteistyöhömme tulee muutoksia.

Tällä hetkellä olemme erityisen ylpeitä toimintakentästämme ja meistä tuntuu entistäkin tärkeämmältä jatkaa taiteilijoiden ja taiteen tukemista. Toivotamme kumppaneillemme ja yleisöillemme kaikkea hyvää haastaviin aikoihin.

ANTI-festivaali tulee näkymään ja kuulumaan sosiaalisessa mediassa jo kevään aikana. Meitä kannattaa seurata erityisesti Instagramissa ja Facebookissa!

Lisätietoja: Elisa Itkonen, elisa@antifestival.com, 050 305 2005