ANTI-festivaali huipentuu ensi-iltateokseen ja live art -palkinnon jakoon

Tiedote 29.9.2018

ANTI – Contemporary Art Festival huipentuu tänään lauantaina 29.9. klo 21.00 ANTI Festival International Prize for Live Art -palkinnon jakoon ANTI Prize Party -klubilla ravintola Panzassa (Ajurinkatu 26).

Lauantain ohjelmistossa nähdään myös yksi festivaalin ensi-iltateoksista, Signe Beckerin, Rosalind Goldbergin ja Ingvild Langgårdin esitysinstallaatio, Still Life klo 12.00 ja 14.00 Pyhän Johanneksen kirkossa (Ampujanpolku 2).

Koko perhettä liikuttavat muun muassa Richard DeDomenicin The Swivelympics, joka järjestetään vain
tänään klo 10.00-15.00!

Katso viikonlopun koko ohjelma verkkosivultamme!


ANTI Prize Party

Lauantai 29.9. 21.00-24.00
Ravintola Panza | Ajurinkatu 26

Julkaisemme vuoden 2018 ANTI Festival International Prize for Live Art -palkinnon voittajan verkossa esitettävässä lyhytelokuvassa. Elokuvasta järjestetään näytös ANTI Prize Party -klubilla, joka on myös virallinen festivaaliklubi!

Joseph Keckler (US)

Klubilla esiintyy newyorkilainen laulaja, muusikko ja taiteilija Joseph Keckler (kuva yllä), jota New York Times on hehkuttanut “uskomattomaksi laulajalahjakkuudeksi, jonka monipuolisuus rikkoo perinteisyyden rajoja”! Voimakkaasta ja laaja-alaisesta äänestään tunnettu Joseph Keckler jakaa työnsä parhaita paloja: humoristisia vinjettejä, koskettavia balladeja ja villejä aarioita, jotka käsittelevät myyttisyyden rajoilla kulkevaa nykyaikaista elämäämme.

ANTI Live Art Prize


LUE LISÄÄ


ANTI Live Art Prize -palkinnonsaajaehdokkaat 2018 Kuopiossa

Lauantai 29.9. 14.00
Galleria Ars Libera | Suokatu 30

Tervetuloa tapaamaan ANTI Festival International Prize for Live Art -palkinnon vuoden 2018 palkinnonsaajaehdokkaat! All The Queens Men (AU), Nic Green (UK), Jeanne van Heeswijk (NL) ja Sonya Lindfors (FI) esittelevät työtään ja keskustelevat ANTI-festivaalin taiteellisten johtajien, Johanna Tuukkasen ja Gregg Whelanin sekä yleisön kanssa!

Tapahtuma järjestetään yhteistyössä taiteilijaseura Ars Liberan kanssa.

LUE LISÄÄ


Becker (NO), Goldberg (SE) & Langgård (NO): Still Life

Lauantai 29.9. 12.00 (ensiesitys) & 14.00
Sunnuntai 30.9. 15.00
Männistön Pyhän Johanneksen kirkko | Ampujanpolku 2

Teoksessa lavastustaide, koreografia ja ääni luovat yhdessä jatkuvasti muuttuvan kuvan. Ensisilmäyksellä kuva näyttää pysähtyneeltä. Ajan kuluessa se kuitenkin kasvaa ja jakautuu eläviksi, kolmeulotteisiksi kuviksi, joilla on ääni ja jotka jatkuvasti muuttavat muotoaan ja merkitystään.

Still Life on yhtälailla konsertti kuin tanssiesitys; lavastuksella ja äänellä on omat koreografiansa, tanssijat muuttuvat lavastukseksi ja ääni tanssiksi.

Mukana myös kuopiolainen Vox Polaris -kuoro!

IMG_1300

LUE LISÄÄ


Richard DeDomenici (UK): The Swivelympics

Lauantai 29.9. 10.00 – 15.00
ANTI pop-up-pelitila | Hallikatu 14

Tervetuloa Swivelympics-kisaan, hyrräolympialaisiin! Tämä on tilaisuutesi menestyä kansainvälisessä urheilussa ilman, että nouset edes jaloillesi! Swivelympicsin tavoitteena on – maailman rauhan ja inhimillisen ymmärryksen lisäksi – kerätä mahdollisimman suuri määrä kierroksia itsensä ympäri perinteisellä toimistotuolilla.

IMG_3458

LUE LISÄÄ

ANTI_uutiskirje_logot_800x350px