ANTI-festivaali etsii tuotanto- ja viestintäharjoittelijoita syksyksi

Hakuilmoitus 26.5.2020

ANTI – Contemporary Art Festival on Kuopiossa vuosittain järjestettävä kansainvälinen nykytaiteen festivaali, joka keskittyy paikka- ja aikasidonnaiseen taiteeseen. ANTI-festivaali järjestetään seuraavan kerran loppusyksystä 2020. Julkaisemme koronavirustilanteen takia festivaalin päivämäärät vasta elokuussa, lue tiedotteemme asiasta.

Etsimme syksyksi tuotanto- ja viestintäharjoittelijoita. Tarjoamme työharjoittelijoille näköalapaikan korkeatasoiseen nykytaiteeseen ja arvokasta kokemusta kansainvälisessä toimintaympäristössä työskentelemisestä. Tarjoamme mahdollisuuden päästä osana tuotantotiimiä järjestämään ja markkinoimaan projektejamme ja festivaalia, verkostoitumaan ammattilaisten kanssa ja näkemään koko tapahtuman kaaren. Tehtävien tarkemmat kuvaukset alla.

ANTI-festivaali soveltuu monien eri alojen opiskelijoiden ja työttömien työnhakijoiden työharjoittelupaikaksi. Työkieliämme ovat suomi ja englanti. Festivaalitoimistomme sijaitsee Kuopion keskustassa.

Harjoittelujakso voi olla pituudeltaan 2-3 kuukautta ajalla 1.8.-6.11.2020. Harjoittelun tarkka kesto sovitaan tapauskohtaisesti. Maksamme yhden kuukauden harjoittelupalkan (1200€) kahdelle työharjoittelijalle, joiden kokopäiväinen harjoittelu sijoittuu vähintään ajalle 1.9.-1.11.2020. Harjoittelijalla on lisäksi oltava oma rahoitus (esim. opintotuki tai oppilaitoksen harjoittelutuki).

Lisätietoja: ANTI-päällikkö Elisa Itkonen, elisa@antifestival.com, 050 305 2005


Lähetä hakemus 9.6. mennessä

Mikäli sinua kiinnostaa työharjoittelu (tuotanto- tai viestintäharjoittelija) ANTI-festivaalilla, jätä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV 9.6.2020 mennessä sähköpostitse: elisa@antifestival.com

Hakemuksen tulisi sisältää vähintään tiedot koulutuksestasi, aikaisemmasta työkokemuksestasi, mahdollisesta ajokortista ja/tai hygieniapassista sekä kielitaidosta. Ehdota lisäksi harjoittelusi tarkkaa aloitusajankohtaa ja kestoa.


Tuotantoharjoittelija

Tuotantoharjoittelijan tehtävä soveltuu esimerkiksi kulttuuri-, taide- ja projektinhallinta-alojen opiskelijoille. Työtehtävinä esimerkiksi:

monipuoliset tapahtumatuotannon tehtävät
taideteosten materiaalitarpeiden kartoitus ja järjestelyt
vastuutuotanto- tai tuotantoja festivaalin ohjelmistosta
taiteilijoiden avustaminen teosten harjoitus-, rakennus- ja esitysvaiheissa
vapaaehtoisten koordinointi

Viestintäharjoittelija

Tarjolla on monipuolisia viestintätehtäviä mielenkiintoisiin taidesisältöihin liittyen! Työtehtävinä esimerkiksi:

verkkosivujen ja sosiaalisen median päivittäminen
ohjelmakartan toimittaminen
uutiskirjeiden toimittaminen
yhteydenpito mediaan
erilaiset yleisötyön tehtävät (yleisötyöpajojen koordinointi, yleisökontakti teospaikoilla jne.)
muut viestintä- ja markkinointitehtävät

Näistä työtehtävistä rakennetaan kokonaisuus, joka perustuu harjoittelijan osaamiseen ja joka täydentyy festivaalin tarpeiden mukaan. Tuotantoassistentin työnkuvaan voi sisältyä viestintäassistentin tehtäviä ja toisin päin.