ANTI-festivaali 2020 alkaa huomenna!

Tiedote 26.10.2020

ANTI – Contemporary Art Festival alkaa huomenna Kuopiossa. Ruokateemainen festivaali järjestetään 27.10.-1.11.2020 osana European Region of Gastronomy Kuopio -juhlavuotta.

Lataa festivaalin päiväkohtainen aikataulu TÄÄLTÄ ja tutustu avajaispäivän sekä koko viikon tapahtumiin tarkemmin ohjelmistosivullamme! Painetun aikataulun voit noutaa Festivaalikeskuksesta huomisesta 27.10. klo 11.00 alkaen!

Järjestäjien ja taiteilijoiden lisäksi jokainen yleisön jäsen on rakentamassa onnistunutta ja turvallista festivaalikokemusta kaikille osallistujille. Alla muutama tärkeä asia, jonka pyydämme sinun huomioivan osallistuessasi festivaalille.

Seuraa festivaalin turvallisuusohjeita!

Toimintaohjeet löytyvät verkkosivultamme ja somekanavistamme.

Varaa paikkasi esityksiin!

Kaikkiin esityksiimme ja muihin tapahtumiimme on varattava paikka (0€) tai ilmoittauduttava paikan päällä. Paikkavaraukset tehdään jokaisen teoksen oman tapahtumasivun kautta osoitteessa antifestival.com/ohjelmisto!

Hatsalan 8E:n, Apollon 8D:n, Timo Kokon & Elina Rantasuon (FI) KELP! -näyttely avattiin jo 22.10. Kuva: Pekka Mäkinen

Peru varauksesi, jos et pääse osallistumaan!

Moniin esityksiimme on koronaturvallisuuden vuoksi erittäin rajallinen määrä yleisöpaikkoja ja monet niistä ovatkin loppuunvarattuja. Jonottajia on paljon, joten huomioithan muut ja peruthan varauksesi, jos et pääsekään osallistumaan.

Paikkavarauksia ei valitettavasti voi perua itse sähköisen järjestelmämme kautta. Jos haluat perua varauksesi, lähetäthän meille sähköpostia osoitteeseen info@antifestival.com tai tekstiviestin numeroon 050 305 2005! Kiitos.

Turvallinen festivaalikokemus – osa 2

ANTI-festivaali on syrjintävapaa tapahtuma. Emme hyväksy rasismia, ikäsyrjintää, seksismiä, heteroseksismiä, transfobiaa, ableismia, luokkasyrjintää tai kehokommentointia.

Me kaikki, tapahtuman järjestäjät, taiteilijat, tekninen henkilökunta, yhteistyökumppanit ja yleisön jäsenet teemme yhdessä ANTI-festivaalista kaikille turvallisemman tilan. Verkkosivullamme voit lukea lisää siitä, miten tämä toteutetaan käytännössä.

LUE LISÄÄ

A Worn World – Ateljee on rakennettu yhteistyössä Savonia-ammattikorkeakoulun opiskelijoiden kanssa. Kuva: Pekka Mäkinen

deufert&plischke (DE): A Worn World – Ateljee

Avoinna jo maanantaina 26.10. klo 13.00 – 19.00!
Kauppakeskus Minna, 2. kerros | Haapaniemenkatu 18
Esteetön pääsy

Muut aukioloajat:

Tiistai 27.10.     13.00 – 19.00
Keskiviikko 28.10.     13.00 – 19.00
Torstai 29.10.      13.00 – 19.00

A Worn World kutsuu ihmiset kaikista eri ikäluokista, sukupuolista ja lähtökohdista ottamaan osaa avoimiin ateljeehen – jakamaan tarinoitaan vaatteista, häpeästä, muistoista ja peloista sekä tekemään käsitöitä!

LUE LISÄÄ

Lisätietoja: Elisa Itkonen, elisa@antifestival.com, 050 305 2005