20-vuotias ANTI-festivaali starttaa huomenna

Tiedote 13.9.2021

ANTI – Contemporary Art Festival alkaa huomenna Kuopiossa. Juhlimme kahtakymmentä toimintavuottamme pohtimalla festivaalin perusperiaatetta – antamista, antamiseen osallistumista.

Tutustu avajaispäivän ja koko viikon 14.-19.9.2021 maksuttomiin tapahtumiin ohjelmistosivullamme: antifestival.com/ohjelmisto!

Festivaalin kartta- ja aikatauluesitteestä saa kätevästi selville mitä tapahtuu, missä ja milloin. Lataa esite TÄÄLTÄ! Painettuja karttoja saa maksutta festivaali-infoista, jotka sijaitsevat Kantissa (Museokatu 1) ja kauppatorin lasikontissa. Tervetuloa käymään!

Järjestäjien ja taiteilijoiden lisäksi jokainen yleisön jäsen on rakentamassa onnistunutta ja turvallista festivaalikokemusta kaikille osallistujille. Alla muutama tärkeä asia, jonka pyydämme sinun huomioivan osallistuessasi festivaalille.

Seuraa terveysturvallisuusohjeita

Toimintaohjeet löytyvät verkkosivultamme: antifestival.com/covid-19 ja somekanavistamme.

Varaa paikkasi esityksiin

Kaikkiin esityksiimme ja osaan työpajoista on varattava paikka (0€). Paikkavaraukset tehdään jokaisen teoksen oman tapahtumasivun kautta osoitteessa antifestival.com/ohjelmisto.

WAUHAUS (FI): Suurenmoinen sotku. Kuva: Katri Naukkarinen

Peru varauksesi, jos et pääse osallistumaan

Esityksiimme on terveysturvallisuuden vuoksi erittäin rajallinen määrä yleisöpaikkoja, ja monet niistä ovatkin loppuunvarattuja. Jonottajia on paljon, joten huomioithan muut ja peruthan varauksesi, jos et pääsekään osallistumaan.

Paikkavarauksia ei valitettavasti voi perua itse sähköisen järjestelmämme kautta. Jos haluat perua varauksesi, lähetäthän meille sähköpostia osoitteeseen booking@antifestival.com tai tekstiviestin numeroon 050 323 4547! Kiitos.

Turvallisempi tila

ANTI-festivaali on syrjintävapaa tapahtuma.

Emme hyväksy rasismia, ikäsyrjintää, seksismiä, heteroseksismiä, transfobiaa, ableismia, luokkasyrjintää tai kehokommentointia.

Me kaikki, tapahtuman järjestäjät, taiteilijat, tekninen henkilökunta, yhteistyökumppanit ja yleisön jäsenet teemme yhdessä ANTI-festivaalista kaikille turvallisemman tilan. Voit lukea siitä, miten tämä toteutetaan käytännössä osoitteessa antifestival.com/turvallisempi-tila.

Lisätietoja: Elisa Itkonen, elisa@antifestival.com, 050 305 2005