Uutiskirje 7/2018

Koe, leiki, pelaa ANTI-festivaalilla!
Painikerho
Ilmianna lahjakkuutesi rakkauslaulajana!
Vielä ehdit hakea työharjoittelupaikkaa
Vapaaehtoiseksi ANTI-festivaalille


Koe, leiki, pelaa ANTI-festivaalilla!

ANTI-festivaalilla 25.-30.9.2018 nykytaiteeseen voi osallistua monella hauskalla tavalla. Alla kutsut Painikerhoon ja Oh Europa -laulajakaartiin.

Lisäksi ANTI-festivaalilla voi muun muassa kilpailla Swivelympics-kisassa, pelata Playing Up – ja TRON-pelejä, keinua ja keskustella Pivot-teoksessa sekä tutkia kaupunkitilaa I Love Me Lunch Play – ja
Sound Map Kuopio -pelisovellusten kautta!

Suurin osa teoksista soveltuu hyvin koko perheelle ja kaikki teokset ovat maksuttomia.

LUE LISÄÄ


Painikerho

Wrestling Club on Anna Maria Häkkisen, Lotta Suomen ja Emil Uutun työpaja ja esitys ANTI-festivaalilla 25.-30.9.2018. Painikerho-työpajoissa taiteilijat ja paikalliset osallistujat kokoontuvat yhteen painimaan ja valmistelemaan ruumiitaan esityksiä varten. Yleisö kutsutaan seuraamaan painimista – ennalta määriteltyä,
mutta ennakoimatonta esitystä.

Painikerho keskittyy hyväksymiseen, turvallisuuteen, valtasuhteisiin ja vuorovaikutukseen. Kuka tahansa ikään, kokoon ja sukupuoleen katsomatta voi osallistua työpajaan! Työpajan ohjaavat Wrestling Club -taiteilijat
ja se on maksuton.

Painikerhon aikataulu
Ke 26.9. klo 17.00-20.00 – työpaja
To 27.9. klo 17.00-20.00 – työpaja
Pe 28.9. klo 18.00-20.00 – esitys
La 29.9. klo 18.00-20.00 – esitys

Muutokset kellonajoissa ovat mahdollisia. Työpajat ja esitykset tapahtuvat Kuopion keskustassa
ja tarkempi sijainti ilmoitetaan myöhemmin.

Lisätietoja ja ilmoittautumiset Painikerhoon: info@antifestival.com tai 050 305 2005.

Kuva: Kristian Palmu - Häkkinen-Suomi-Uuttu: PAINI-esitys
Kuva: Kristian Palmu. Häkkinen-Suomi-Uuttu: PAINI-esitys

LUE LISÄÄ


Ilmianna lahjakkuutesi rakkauslaulajana!

Seuraavan 6 kuukauden ajan, Action Hero ajaa matkailuautollaan yli 30 000 kilometrin matkan läpi Euroopan. He nauhoittavat rakkauslauluja, sydänsuruja, menetystä ja kaipausta – tapaamiensa ihmisten laulamina. ANTI-festivaalilla he kutsuvat kuopiolaiset osallistumaan prosessiin ja laulamaan rakkauslaulunsa osaksi kokoelmaa!

Kuka tahansa voi vierailla Kuopion torilla Oh Europa -matkailuautossa 25.-28.9.2018 ja jakaa itselleen tärkeimmän rakkauslaulun. Lisäksi ANTI-festivaali etsii jo ennakkoon kuopiolaisia laulajia ja lauluntekijöitä osaksi projektia.

Kuopiolainen laulaja, ilmoittaudu siis mukaan: info@antifestival.com tai 050 305 2005!

Action Hero saapuu Kuopioon seikkailunsa loppuvaiheessa, joten pääsemme nauttimaan myös matkan aikana luodusta esityksestä, ainutlaatuisesta matkapäiväkirjasta. Kuuntele ja seuraa jo etukäteen verkossa: www.oheuropa.com

Photo: Action Hero
Kuva: Action Hero

LUE LISÄÄ


Vielä ehdit hakea työharjoittelupaikkaa

ANTI-festivaali järjestetään jälleen 25.-30.9.2018 Kuopiossa. Tiimiimme mahtuu yhä mukaan tuotanto- ja viestintäassistentteja.

ANTI-festivaali soveltuu monien eri alojen opiskelijoiden ja työttömien työnhakijoiden työharjoittelupaikaksi. Harjoittelu on palkaton. Festivaalitoimistomme sijaitsee Kuopion keskustassa.

Tutustu työnkuviin tarkemmin verkkosivuillamme ja hae osaksi ANTI-tiimiä!

Harjoittelujakso voi olla pituudeltaan kahdesta viikosta kolmeen kuukauteen, mutta etsimme harjoittelijoita erityisesti ajalle 11.8.-1.10.2018. Harjoittelun tarkka kesto ja viikkotunnit sovitaan tapauskohtaisesti.

Mikäli sinua kiinnostaa työharjoittelu ANTI-festivaalilla, jätä vapaamuotoinen hakemuksesi sähköpostitse 13.8. mennessä: elisa@antifestival.com!

LUE LISÄÄ


Vapaaehtoiseksi ANTI-festivaalille

Etsimme vapaaehtoisia avustajia auttamaan meitä ANTI-festivaalin valmisteluissa ja toteuttamisessa. Erilaisia työtehtäviä riittää ajalla 19.9.-1.10. ja erityisesti tapahtuman aikana 25.-30.9.2018.

Tarvitsemme auttavia käsiä monenlaiseen puuhaan: työtehtävinä voivat olla esimerkiksi taiteilijoiden ja tarpeiston kuljetus ja roudaus, festivaalikeskuksessa työskentely, taiteilijan henkilökohtaisena assistenttina tai järjestyksenvalvojana toimiminen.

Voit osallistua yhtenä tai useampana päivänä. Kerrothan meille, minä päivinä (19.9.-1.10.) olet käytettävissä ja mistä työtehtävistä olet kiinnostunut. Määritellään yhdessä sinulle sopivat työtehtävät ja -aikataulut!

Kysy lisätietoja ja ilmoittaudu mukaan: elisa@antifestival.com tai 050 305 2005!

Photo: Pekka Mäkinen
Kuva: Pekka Mäkinen