Uutiskirje 3/2018

Tervetuloa ANTI-festivaalin yleisöraatiin!
Divercities Kuopio -työpaja
Health Game Jam


Tervetuloa ANTI-festivaalin yleisöraatiin!

Keskiviikkona 25.4.2018 klo 17.00
ANTI OFFICE (Nahkurinkatu 1, katutaso, Kuopio)

Mitä olet aina halunnut sanoa ANTI-festivaalin järjestäjille, mutta siihen ei ole ollut tilaisuutta?
Minkälaisia ajatuksia tuleva festivaaliohjelmisto herättää?
Missä paikoissa taideteoksiamme pitäisi esittää ja milloin?
Ketkä niihin voisivat osallistua?

Tule kertomaan mielipiteesi!

ANTI-festivaali järjestetään seuraavan kerran Kuopiossa 25.-30.9.2018. Festivaalin teemoina ovat pelit, pelillisyys, leikki ja leikkisyys, ja teemme festivaalin ympärillä yhteistyötä Games for Health Finland -verkoston ja PelinTakojat ry:n eli IGDA Kuopio Hubin kanssa.

Taiteelliset johtajat Johanna Tuukkanen ja Gregg Whelan ovat valmisteet festivaalin ohjelmistorungon, ja yleisöraatilaiset ovat ensimmäisiä, jotka saavat kuulla kokonaisuudesta. Nyt sinulla on mahdollisuus kertoa, mitä mieltä olet festivaalin ohjelmistovalinnoista.

Yleisöraatiin on rajallinen osallistujamäärä. Tilaisuus on ensisijaisesti suunnattu kuopiolaisille, jotka eivät työskentele ammatikseen taiteen parissa.

Kysy lisätietoja ja ilmoittaudu mukaan 12.4. mennessä sähköpostitse: info@antifestival.com tai tekstiviestitse: 050 305 2005!

Ilmoittautumisen yhteydessä kerro parilla virkkeellä, miksi juuri sinä haluat olla osa ANTI-festivaalin yleisöraatia!


Divercities Kuopio -työpaja

Torstaina 26.4.2018 klo 15.00 – n. 19.00
ANTI OFFICE (Nahkurinkatu 1)

Design Week Kuopio 2018 -ohjelmaa!

Divercities Kuopio -työpajassa kuopiolaiset luovan alan toimijat ja kaupunkilaiset pääsevät suunnittelemaan kansainvälisessä levityksessä olevaa Divercities-mobiilisovellusta ja luomaan siihen Kuopio-osion täynnä oivalluksia ja uusia näkökulmia kaupunkiimme.

Työpajassa osallistujat pääsevät kokeilemaan sovelluksen “kapsuleiden” luomista ja jakamaan ajatuksiaan siitä, mikä Kuopiossa on ajankohtaisinta ja kiinnostavinta juuri nyt. Katutaiteesta pop-up-gallerioihin, game jameista festivaaleihin, mitkä maamerkit ja innovaatiot symboloivat Kuopiota? Miten voisimme esittää asian olemassa olevien digitaalisten sisältöjen kautta? Miten tämä voisi herättää mielenkiintoa ja mahdollistaa elämyksiä?

Työpajan vetää 1D Labin perustaja ja toimitusjohtaja Cédric Claquin.

Työkieli: englanti (ja suomi)
Maksuton!

Työpajaan mahtuu 8 kaupunkilaista avoimen ilmoittautumisen kautta.

Ilmoittaudu mukaan sähköpostitse 12.4. mennessä: info@antifestival.com!

Tarjoamme virvokkeita. Tervetuloa!

Overmapping - Photo: Pekka Mäkinen
Overmapping – Photo: Pekka Mäkinen

Työpaja on osa Future DiverCities -hanketta, jossa kuopiolainen ANTI – Contemporary Art Festival toimii yhdessä kahdeksan muun eurooppalaisen luovan alan toimijan kanssa.

www.futuredivercities.eu


Health Game Jam 27.-29.4.2018

Myös kumppanimme Games for Health Finland järjestää ohjelmaa Design Week Kuopion ohjelmistossa perjantaista sunnuntaihin 27.-29.4.2018!

Game Jameilla sekoitetaan sopivassa suhteessa teknologiaa, terveyden ammattilaisia, pelinkehittäjiä, graafikoita ja muusikkoja sekä neuvotaan ja tuetaan kaikkia pelinkehityksestä kiinnostuneita. Tapahtumaan ovat tervetulleita kaikki kiinnostuneet eikä aikaisempaa osaamista vaadita.

Lisätietoja Facebookissa!

GFHFinland_logo