Anna Maria Häkkinen, Lotta Suomi, Emil Uuttu (FI): Wrestling Club  

Wrestling Club on työpaja ja esitys. Työpajoissa taiteilijat ja paikalliset osallistujat kokoontuvat yhteen painimaan ja valmistelemaan ruumiitaan esityksiä varten. Yleisö kutsutaan seuraamaan painimista – ennalta määriteltyä, mutta ennakoimatonta esitystä. Painia säestää mataliin taajuuksiin perustuva bassomusiikki, joka välittää painijoiden ruumiilliset kokemukset myös yleisölle.

Painijat ottelevat käyttämällä sidontoja ja erilaisia otteita. Painijat painavat toisensa maahan. Painijat lukitsevat toisensa mattoon, kiertäen ja painaen toista vasten. Wrestling Club luo painin uudestaan – paini on teoksessa jaettua toimintaa ilman historiaa tai ennalta määriteltyä kehityskaarta. Tällainen paini ei ole sidoksissa lukumäärään tai ruumiillisiin seikkoihin: ikään, kokoon tai sukupuoleen.

Paini tuntuu joltakin. Kehollinen tunne onkin teoksen äänisuunnittelun lähtökohta: yleisöä ympäröi matalien taajuuksien bassomusiikki, jonka paremminkin tuntee kuin kuulee.

Anna Maria Häkkinen, Lotta Suomi, Emil Uuttu (FI): Wrestling Club  

Painikerho

Painikerhon tarkoituksena on valmistella osallistujien ruumiita esityksiä varten. Työpaja keskittyy hyväksymiseen, turvallisuuteen, valtasuhteisiin ja vuorovaikutukseen.

Kuka tahansa ikään, kokoon ja sukupuoleen katsomatta voi osallistua työpajaan! Työpajan ohjaavat Wrestling Club -taiteilijat ja se on maksuton.
 
Lisätietoja ja ilmoittautumiset työpajaan: info@antifestival.com, 050 305 2005

Anna Maria Häkkinen, Lotta Suomi, Emil Uuttu (FI): Wrestling Club  

Työryhmä

Koreografi: Anna Maria Häkkinen

Tanssija: Lotta Suomi

Dramaturgi: Emil Santtu Uuttu