Osallistu

ANTI - Contemporary Art Festival


seuraavan kerran Kuopiossa 19.-24.9.2017.

Tervetuloa!

ANTI-festivaalin kotipaikka on Kuopio.

Järvien ja metsien ympäröimä Kuopio sijaitsee Itä-Suomessa Pohjois-Savon maakunnassa. Kaupungissa asuu noin 118 000 asukasta, ja se on asukasluvultaan Suomen yhdeksänneksi suurin kaupunki. Kuopio sijaitsee Kallaveden äärellä ja sen kauniit järvimaisemat ovat aikoinaan inspiroineet Von Wrightin- veljesten teoksia.

Täällä vieraillessa kannattaa ehdottomasti käydä sisävesiristeilyllä, joka kuljettaa läpi alueen rikkaan saariston. Kalleveden maisemia voi ihailla myös Puijon tornista käsin.

Kuopio on tunnettu opiskelijakaupunki, jossa sijaitsee Itä-Suomen yliopiston kampus. Kaupunki tunnetaan myös muun muassa terveysteknologian ja lääketieteen osaamisesta.

Kuopion keskuksena toimii ‘’Mualiman napana’’ tunnettu Kuopion tori. Tori on kuopiolaisten kohtauspaikka ja sieltä löytyy useita kahviloita, terassiravintoloita sekä kauppahalli. Torilla pääsee myös nautiskelemaan maineikasta savolaista perinneruokaa, kalakukkoa!

Kuopio on usean muun suomalaisen kaupungin tapaan upea kesäkaupunki, mutta tekeminen ei lopu kesken muinakaan vuoden aikoina. Esimerkiksi ANTI-festivaali vastaa ympärivuotisesta tapahtumatarjonnasta kaupungissa.

Kuopion alueeseen ja muihin kuopiolaisiin tapahtumiin ja kulttuurielämyksiin voi tutustua lisää osoitteessa www.kuopiotahko.fi!

Kuopiossa suosittelemme majoittumaan Original Sokos Hotel Puijonsarvessa tai Scandic Kuopiossa.

Ravintolasuosituksia

Intro | Kauppakatu 20
Urban | Puijonkatu 15
Panza | Ajurinkatu 26
Malja | Kauppakatu 29
Bierstube | Kasarmikatu 5
Foodi | Kauppakatu 22

Osallistu

Vapaaehtoiseksi ANTI-festivaalille!

ANTI - Contemporary Art Festival järjestetään jälleen 19.-24.9.2017 Kuopiossa. 

Etsimme vapaaehtoisia avustajia auttamaan meitä ANTI-festivaalin valmisteluissa ja toteuttamisessa. Erilaisia työtehtäviä riittää ajalla 14.-25.9. ja erityisesti tapahtuman aikana 19.-24.9.2017.

Tarvitsemme auttavia käsiä monenlaiseen puuhaan: työtehtävinä voivat olla esimerkiksi taiteilijoiden ja tarpeiston kuljetus ja roudaus, festivaalikeskuksessa työskentely, taiteilijan henkilökohtaisena assistenttina tai järjestyksenvalvojana toimiminen.


Ilmoittaudu mukaan täyttämällä tämä lomake! Lomakkeen kautta voit määritellä sinulle sopivat työtehtävät ja -aikataulut.


Kysy lisää ja ilmoittaudu osaksi ANTI-yhteisöä!

Lisätietoja: elisa@antifestival.com tai 050 305 2005.

KOE KUOPIOSSA

Cilla Back: Elämä

Ensi-ilta Tanssiteatteri Minimissä 5.10.2017

LUE LISÄÄ ▸

Tilaa uutiskirje