Osallistu

Työharjoitteluun ANTI-festivaalille!

ANTI-festivaali soveltuu monien alojen opiskelijoiden ja työttömien työnhakijoiden työharjoittelupaikaksi. Kysy lisää ja hae mukaan osaksi ANTI-tiimiä!

Toimistoassistentti

Tarjolla on yksinkertaisia toimistotehtäviä mielenkiintoisten taidesisältöjen parissa! Hauska työharjoittelupaikka esimerkiksi sihteerin ammattitutkintoa suorittavalle. Työtehtävinä esimerkiksi:

- media-arkiston päivittämistä
- tulostus- ja skannaustöitä
- kokousjärjestelyjä
- uuden toimistotilamme organisointi
- festivaalivaraston inventaario
   

Tuotantoassistentti

Meillä on jatkuva haku tuotantoassistentin tehtäviin! Tehtävät soveltuvat esimerkiksi kulttuuri-, taide-, projektinhallinta- ja viestintäalojen opiskelijoille.

ANTI tarjoaa mahdollisuuden päästä osana tuotantotiimiä järjestämään ja markkinoimaan projektejamme ja festivaalia, verkostoitumaan ammattilaisten kanssa ja näkemään koko tapahtuman kaaren.

Harjoittelujaksoja on tarjolla niin kevätkaudella kuin kesä- ja syyskaudella 2017. Kesäharjoittelut tulisi jaksottaa syyskuun 2017 ANTI-festivaalin (18.-24.9.) yli. Harjoittelujen tarkat kestot ja viikkotyömäärät sovitaan tapauskohtaisesti. Harjoittelun voi aloittaa aikaisintaan 1.3.2017.
 

Mikäli sinua kiinnostaa työharjoittelu (toimisto- tai tuotantoassistentti) ANTI-festivaalilla, jätä vapaamuotoinen hakemuksesi sähköpostitse: elisa@antifestival.com!

 

Kuva: Pekka Mäkinen
Kuva: Pekka Mäkinen

 

Lisätietoja: ANTI-päällikkö Elisa Itkonen, elisa@antifestival.com, 050 305 2005

 

Osallistu

Tervetuloa Kuopioon!

Järvien ja metsien ympäröimä Kuopio sijaitsee Itä-Suomessa Pohjois-Savon maakunnassa. Kaupungissa asuu 110 000 asukasta. Kuopio on helposti saavutettavissa niin Helsingistä kuin lähikaupungeista.

 

 

Ravintoloita

Bistro Wine & Deli | Minna Canthin katu 16-18
Harald | Tulliportinkatu 44
Urban | Puijonkatu 15
Panza | Ajurinkatu 26
Malja | Kauppakatu 29
Bierstube | Kasarmikatu 5

 

Kuopion alueeseen ja muihin kuopiolaisiin tapahtumiin voi tutustua osoitteessa www.kuopiotahko.fi!

Kuopiossa suosittelemme majoittumaan Sokos Hotel Puijonsarvesta.

 

rave-for-mad-anti-16-f-075

Tilaa uutiskirje