Hankkeet

Arvostettu ja luotettu kansainvälinen kumppani

 

ANTI – Contemporary Art Festival on useiden toteuttamiensa kansainvälisten yhteistyöhankkeiden kautta arvostettu ja luotettu kansainvälinen kumppani. Paikallisesti yhteistyötä tehdään niin julkisten organisaatioiden, oppilaitosten yritysten kuin erilaisten järjestöjen kanssa. ANTI-festivaali on osallistunut kansainvälisiin EU-projekteihin A Space for Live Art ja Up to Nature. Vuosina 2015-2016 ANTI veti Euroopan sosiaalirahaston projektia Avoimet tilat. Tulevien neljän vuoden aikana festivaali on osa kansainvälistä Future DiverCities - Creativity in Urban Context -hanketta.

 

Muut tulevat hankkeet alla!

Hankkeet

New Start Finland!

ANTI-festivaali on mukana Itä-Suomen yliopiston New Start Finland! -tutkimushankkeessa vuosina 2016-2017. New Start Finland! on osa PROMEQ - Osallistava terveyden ja hyvinvoinnin edistäminen -hanketta (2016-2019). New Start Finland! -osuutta vetää professori Janet Anand.
Hanke saa rahoituksensa Suomen Akatemialta. 

 


New Start Finland! -projektin tavoitteena on edistää maahanmuuttajien ja turvapaikanhakijoiden terveyttä, hyvinvointia ja kotiutumista.


 

ANTI-festivaali toteutti hankkeessa yhteisötaiteen projektin, jonka ohjauksesta vastasi Ernest Truely. Osallistujiksi etsittiin sekä turvapaikanhakijataustaisia että kantasuomalaisia. Osallistujille järjestettiin ilmaisia työpajoja huhtikuusta lokakuuhun 2017.
Projektin taiteelliset tuotokset esitettiin ANTI – Contemporary Festivalin
ohjelmistossa 19.-24.9.2017.

 Lisätietoja: Tuottaja Jyri Väisänen, 050 409 8519, jyri@antifestival.com

 

Promeq_NewStartFinland_logo